Agüero maakt het goed en is bewustzijn niet verloren

14 november 2017, 23:46

De voetbalwereld werd dinsdagavond opgeschrikt door slecht nieuws over Sergio Agüero. De aanvaller viel halverwege de interland van Argentinië tegen Nigeria (2-4) flauw in de kleedkamer en werd vervolgens afgevoerd naar het ziekenhuis. Manchester City meldt inmiddels dat het goed gaat met de spits.

In het ziekenhuis is aan het licht gekomen dat Agüero geen verdere schade heeft opgelopen, zo meldt City in een officieel statement. De aanvaller was alleen duizelig en is het bewustzijn niet verloren. Zijn rit naar het ziekenhuis werd puur gemaakt om het zekere voor het onzekere te nemen.

De spits reist nu af naar Manchester, waar hij door de medische staf van de Premier League-koploper zal worden onderzocht.

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen