Arsenal haalt brein achter toptransfers Barça naar Londen

28 november 2017, 16:14

Arsenal neemt Raul Sanllehi over van FC Barcelona, waar de 48-jarige Spanjaard zich bezighield met voetbalzaken. Hij speelde in Camp Nou een belangrijke rol bij het binnenhalen van onder meer Luis Suárez en Neymar. Arsenal benoemt hem als 'head of football relations'.

Vanaf februari neemt Sanllehi de leiding bij spelersonderhandelingen en staat hij manager Arsène Wenger, voorzitter Ivan Gazidis en contractonderhandelaar Huss Fahmy bij. Vorige week maakten The Gunners de komst van hoofdscout Sven Mislintat bekend. Hij was eerder erg succesvol bij Borussia Dortmund.

"In de laatste drie jaar hebben we alle aspecten van onze voetbalactiviteiten voorzien van expertise van wereldklasse", zegt Gazidis op de website van de Engelsen. "De aanstelling van Raul is een nieuwe ontwikkeling naar de infrastructuur die we nodig hebben om een volgende stap te zetten. Raul heeft uitgebreide contacten in de voetbalwereld en was de afgelopen jaren rechtstreeks betrokken bij enkele grote transfers in Europa."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen