Cillessen maakt slippertje: "Ik raakte de bal verkeerd"

10 november 2017, 07:49

Jasper Cillessen hield tegen Schotland zijn doel schoon, maar werd een slippertje van de doelman bijna fataal. De keeper van Oranje verwerkte een terugspeelbal van Virgil van Dijk slecht, waarvan de Schotten vergaten te profiteren.

"Ik wilde de bal over mij heen wippen, omdat ik de bal voor mijn gevoel niet makkelijk kon wegschieten. Ik raakte 'm verkeerd en dat zag er heel stom uit", zegt Cillessen tegen FOX Sports. "Het werd gelukkig geen goal en wist ik de nul te houden."

In de eerste helft leken Cillessen en Van Dijk elkaar ook niet goed te begrijpen. "Die diepe bal was even moeilijk inschatten. Ik dacht dat Virgil er nog bij zou komen. Daarom bleef ik weg. Vorig jaar heb ik zoiets ook gehad, en werd de bal over mij heen gewipt. Daarom bleef ik liever staan en kon ik de bal nu pakken. Voor de rest heb ik denk ik een redelijke wedstrijd gespeeld."

Over het vertoonde spel van Oranje heerst ontevredenheid, ook bij Cillessen. "Als ploeg hebben we niet goed gespeeld. Er waren te veel slordigheden. Ik ben wel blij dat we hebben gewonnen, want het waren geen gemakkelijke omstandigheden."

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen