Guidetti weet wat er nodig is om te winnen van Italië

7 november 2017, 10:41

John Guidetti denkt dat de ploeg die de minste fouten maakt, de winnaar wordt van onderonsje tussen Zweden en Italië. Volgens de aanvaller wordt het 'een zeer spannend' tweeluik. "Voor het gevoel is het WK al begonnen", aldus de spits.

De voormalig Feyenoorder kijkt reikhalzend uit naar het treffen met Italië. "Zij zijn favoriet, voor ons was dit de minst gunstige loting", vertelt hij aan Gazzetta dello Sport. "Maar andersom ook. Zij zijn ook niet blij dat ze ons treffen. We hebben respect voor het geweldige team van Italië, maar we zijn niet bang."

Guidetti weet wat hij van Italië kan verwachten. "Ze hebben altijd een sterke verdediging. Ze geven geen enkele ruimte weg", weet de aanvaller, die Italiaans bloed heeft. "Mijn opa is begraven in Ferrara. We zoeken het graf af en toe op. I like Italy, but I love Sweden", duidt hij het verschil.

Een winnaar durft de 25-jarige Zweed op voorhand niet aan te wijzen. "De ploeg die de minste fouten maakt, gaat winnen, zoals op het EK van 2016 ook het geval was. Het leek 0-0 te worden, maar een fout van een van onze spelers zorgde ervoor dat zij destijds nog wonnen."

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen