Mourinho grapt over Lukaku: "Andere schoenen nodig"

29 november 2017, 00:04

Manchester United won dinsdagavond met 2-4 van Watford. Daarmee deed de ploeg van José Mourinho goede zaken en kan de club rustig afwachten wat koploper Manchester City een dag later doet. Op de persconferentie ging de manager onder andere in op het gebrek aan goals van Romelu Lukaku.

Tegen Watford was Lukaku wel tweemaal betrokken bij een doelpunt, maar scoren deed hij niet. In zijn laatste elf wedstrijden kwam de Belg maar eenmaal tot scoren. Mourinho heeft wel een oplossing. "Hij heeft geen schoenencontract. Ik denk dat hij een groot contract voor zijn schoenen moet sluiten. Hij heeft een goede sponsordeal nodig om tot scoren te komen", lacht de manager. Lukaku stond tot vorig jaar onder contract bij Nike, maar een nieuwe overeenkomst met een ander merk is er nog niet.

Manchester United kwam tegen Watford met 0-3 voor te staan, maar wist in de tweede helft niet door te zetten. "We hadden zeven keer kunnen scoren. We zijn negentig minuten lang gevaarlijk geweest. Uit het niets krijgen ze dan ineens een penalty en is het een andere wedstrijd. Gelukkig winnen we dankzij de treffer van Jesse Lingard uiteindelijk nog ruim", voegt Mourinho toe op de clubwebsite.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen