Nederland blijft twintigste op FIFA-ranking, Duitsland eerste

23 november 2017, 10:17   Bijgewerkt: 23 november 2017, 10:25

Ondanks de zeges van Oranje in de laatste oefeninterlands van 2017, heeft Nederland geen promotie gemaakt op de nieuwe FIFA-ranking die donderdag bekend is geworden. Nog altijd staat Nederland op de twintigste plaats. Duitsland blijft aanvoerder van het klassement, terwijl de rest van de top vijf ook intact is gebleven. Zweden is één van de grootste stijgers en staat nu achttiende.

Oranje won onlangs van Schotland en Roemenië, maar dat heeft voor de plaats op de ranking geen gevolgen gehad voor het Nederlands elftal. Oranje bezet nog steeds de twintigste positie. Uruguay en IJsland zitten Oranje wel op de hielen. Duitsland voert nog steeds het klassement aan, voor Brazilië, Portugal, Argentinië en België. Spanje staat op de zesde plaats. Zwitserland heeft een mooie stijging gemaakt, het land stond elfde en staat nu achtste. Peru stond tiende en is nu de nummer elf van het klassement.

Zweden is een van de grootste stijgers van het klassement. De WK-ganger is van de 25ste naar de achttiende positie gepromoveerd. Ook Senegal heeft een mooie stap gezet. Het Afrikaanse land is negen plaatsen gestegen en staat nu 23ste, de hoogste notering in de geschiedenis.

 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen