'Sneijder kampt met knieklachten, arts Nice hakt knoop door'

6 november 2017, 08:11

Het is nog onzeker of Wesley Sneijder zich dinsdag bij de selectie van het Nederlands elftal kan voegen. De middenvelder van OGC Nice viel zondag kort voor het duel met Dijon of mag knieklachten is daardoor een onzekerheid voor de komende interlands van Oranje.

De Telegraaf meldt maandag dat de clubarts van Nice op deze ochtend een beslissing zal nemen over de aanvallende middenvelder, die met een stijve knie kampt. De blessure heeft hij opgelopen in de Europa League-wedstrijd tegen Lazio Roma.

Haakt Sneijder af, dan is hij de vierde speler die kort voorafgaand aan de interlandperiode een knieblessure heeft opgelopen. Michel Vorm, Wesley Hoedt en Vincent Janssen meldden zich zondagavond al af bij de KNVB.

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen