Spoorboekje: Oranjevrouwen in actie, Premier League

28 november 2017, 07:54

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op dinsdag 28 november.

Special

Wedstrijden

Nederland-Ierland (20.00 uur)

De Oranjevrouwen nemen het in het Goffertstadion op tegen Ierland. Beide ploegen wonnen de eerste twee kwalificatieduels voor het WK van 2019. Kunnen de Nederlandse vrouwen tegen Ierland de ongeslagen status behouden?

Leicester City-Tottenham Hotspur (20.45 uur)

Een midweekse speelronde in de Premier League. Allebei de clubs wonnen slechts twee van de vijf laatst gespeelde competitiewedstrijden. Weet Tottenham nu wel te winnen om aansluiting te houden bij de top vier of gaat Leicester er met de punten vandoor?

Watford-Manchester United (21.00 uur)

Manchester United moet als nummer twee de achterstand van negen punten op koploper Manchester City zien te verkleinen. De ploeg van José Mourinho moet dus winnen op bezoek bij het Watford van Daryl Janmaat en Marvin Zeegelaar.

Voetbal op tv

19.40 uur: Nederland-Ierland, Veronica, live-verslag van WK-kwalificatieduel

20.50 uur: Watford-Manchester United, Ziggo Sport, live-verslag van het Premier League-duel

21.25 uur: Real Madrid - Fuenlabrada, Ziggo Sport Voetbal, live-verslag van het Copa del Rey-duel

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen