Vrouwen: Ajax klopt Heerenveen en gaat weer aan kop

12 november 2017, 17:46

De vrouwen van Ajax blijven koploper in de Eredivisie. Op de eigen Toekomst kreeg sc Heerenveen zondag met 2-1 klop van de Amsterdammers. De Friezinnen speelden een groot deel van de tweede helft met tien speelsters.

Marjolijn van den Bighelaar (op archieffoto) hielp Ajax aan een voorsprong. Het werd de thuisclub een stuk eenvoudiger gemaakt toen Chantal Schouwstra vlak na rust een rode kaart kreeg gepresenteerd. Zij haalde de doorgebroken Toni Payne neer. Davina Philtjens gooide de wedstrijd in het slot. Verder dan een aansluitingstreffer van Dana Philippo kwam Heerenveen niet.

Ajax gaat na zeven wedstrijden samen met FC Twente aan kop, maar de Tukkers hebben een duel meer gespeeld. Heerenveen is de nummer zeven van de Eredivisie Vrouwen.

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen