West Ham ontslaat Bilic na aanhoudend slechte resultaten

6 november 2017, 12:33   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

West Ham United heeft manager Slaven Bilic op straat gezet. De club kende een zeer slechte start in de Premier League. Na elf competitiewedstrijden staat West Ham op de achttiende plaats met slechts negen punten. Afgelopen zaterdag werd met 1-4 verloren van Liverpool.

Niet alleen Bilic moet vertrekken ook zijn assistenten Nikola Jurcevic, Edin Terzic, Julian Dicks en Miljenko Rak worden ontslagen. Bilic was sinds medio 2015 werkzaam bij West Ham United. In zijn eerste seizoen als manager eindigde de club nog knap op de zevende plaats in de Premier League. Bilic was als trainer eerder werkzaam bij Hajduk Split, Lokomotiv Moskou en Besiktas. Daarnaast was hij actief als bondscoach van Kroatië.

West Ham United noemt het ontslag van Bilic 'noodzakelijk'. "We willen Slaven bedanken voor zijn bewezen diensten. We zijn echter van mening dat verandering noodzakelijk is om de ambities van deze club waar te kunnen maken", zo valt er te lezen in het statement. West Ham schrijft verder dat de opvolger van Bilic waarschijnlijk de komende dagen al bekend wordt gemaakt. Volgens de Engelse media is David Moyes de belangrijkste kandidaat om de Kroaat op te volgen.

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen