Conte: "Je zag wat vermoeidheid bij mijn spelers"

9 december 2017, 16:46

Volgens Chelsea-manager Antonio Conte waren zijn spelers enigszins vermoeid. Door een vroege tegengoal van voormalig FC Twente-speler Marko Arnautovic verloren de Londenaren zaterdag met 1-0 bij stadgenoot West Ham United.

"Als je verliest, moet je teleurgesteld zijn. Dat is normaal", aldus Conte bij de BBC. "We begonnen slecht aan de partij, maar we waren ook een beetje vermoeid. Het is heel lastig om eens per twee wedstrijden altijd met dezelfde spelers te spelen. En we zijn nog maar net begonnen aan deze drukke periode."

"Je moet de bal snel rond laten gaan, maar ik herhaal: we konden vandaag enige vermoeidheid bij mijn spelers zien. Zeker bij het geven van de eindpass hebben we veel fouten gemaakt. We creëren veel kansen, maar weten niet te scoren", vervolgt Conte, die niet naar het klassement wil kijken. "We moeten het van wedstrijd tot wedstrijd blijven benaderen. Vergeet niet dat dit een zware competitie is. Er zijn zes topteams en vier clubs plaatsen zich voor de Champions League. We moeten ervoor vechten en ons best doen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen