FCUpdate.nl bundelt krachten met Motorsport.com

15 december 2017, 13:19   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

FCUpdate.nl heeft vanaf heden een nieuwe eigenaar. Motorsport.com, 's werelds snelst groeiende mediamerk, heeft het bedrijf SportUpdate overgenomen. Dat betekent dat ook GPUpdate.nl, onze zusterpublicatie, in handen is van het Amerikaanse bedrijf. Voor de lezers van FCUpdate.nl verandert er niets; de site blijft gewoon hét adres voor het laatste voetbalnieuws.

"Zeventien jaar geleden begon ik vanuit mijn slaapkamer met GPUpdate.net en FCUpdate.nl. Dat we onderdeel worden van Motorsport.com is een droom die uitkomt", reageert Jeroen Huis in 't Veld, oprichter en aandeelhouder van GPUpdate.net en FCUpdate.nl. Stefan van den Berg, directeur en aandeelhouder vult aan: "In het snel veranderende medialandschap dat we vandaag de dag kennen, zijn innovatie en behendigheid ontzettend belangrijk. We zijn trots dat Motorsport.com, wereldwijd marktleider op het gebied van racemedia, FCUpdate.nl en GPUpdate.net nu de volgende stap laat zetten. Met deze deal kunnen wij onze lezers nóg meer kwaliteit bieden en het bestaande niveau van zowel FCUpdate.nl als GPUpdate.net verhogen."

De overeenkomst met FCUpdate.nl en GPUpdate.net is de volgende hoogwaardige en unieke aankoop van Motorsport Network in de laatste maanden. In september 2017 kocht Motorsport Network met Sport Media Group GmbH, de uitgever van de toonaangevende Duitse websites en apps Formel1.de en Motorsport-Total.com, al het grootste mediabedrijf van Duitsland op het gebied van auto- en motorsport, waarmee haar verslaggeving in het Duits enorm is uitgebreid.

Heeft u vragen over de samenwerking tussen FCUpdate.nl en Motorsport.com, mail dan naar [email protected].

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen