Man United rekent dankzij prachtgoals af met Stoke City

15 januari 2018, 22:57   Bijgewerkt: 16 januari 2018, 07:29

Manchester United heeft optimaal geprofiteerd van het verlies van Manchester City bij Liverpool. Het team van José Mourinho maakte de verwachtingen maandag waar tegen Stoke City en won door drie uitstekende treffers van The Potters: 3-0. Bij Stoke heeft nieuwe coach Paul Lambert zodoende een teleurstellend debuut beleefd.

Met Daley Blind op de tribune kwam Man United al na negen minuten op voorsprong. Rechtsback Antonio Valencia acteerde als een aanvaller door de bal met links, zijn verkeerde been, geweldig in de lange hoek te knallen. De 1-0 was zodoende van grote schoonheid, ook de 2-0 van Anthony Martial mocht er zijn. De Fransman kreeg de bal toegespeeld van Paul Pogba en plaatste de bal in één keer in de kruising.

Daardoor lag Stoke City al snel op zijn rug, maar de nummer achttien van de Premier League kreeg nog maar één doelpunt tegen. Romelu Lukaku gebruikte zijn lichaam in de 72ste minuut goed en schoot uit de draai de derde United-goal tegen de touwen. De rode ploeg uit Manchester heeft het gat met Manchester City daardoor teruggebracht tot twaalf punten. 

Bij Stoke, dat in de degradatiezone verstrikt is geraakt, stond Bruno Martins Indi in de basis. Ibrahim Afellay zat op de bank en Erik Pieters was door blessureleed absent. 

 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen