Ruime zege Tottenham tijdens historische avond Kane

13 januari 2018, 19:59   Bijgewerkt: 13 januari 2018, 20:23

Tottenham Hotspur heeft zaterdagavond een klinkende 4-0 zege op Everton geboekt. Voor spits Harry Kane was het een zeer bijzondere wedstrijd. Hij maakte twee doelpunten en mag nu de titel van Premier League-topscorer aller tijden van Tottenham Hotspur dragen.

Het was Everton dat op voorsprong leek te komen na een treffer van Wayne Rooney. De spits zag zijn treffer echter afgekeurd worden wegens buitenspel. Heung-Min Son opende na 26 minuten spelen de score voor Tottenham. Hoewel de thuisploeg goede kansen kreeg, werd de score pas na rust verder uitgebreid. Toen de tweede helft twee minuten oud was, was Son opnieuw belangrijk. Hij leverde de voorzet waaruit Kane voor de 2-0 tekende.

Na een uur spelen maakte Kane zijn tweede van de avond en zette zo zijn ploeg op een 3-0 voorsprong. Voor de spits een bijzondere treffer, want het was zijn 98ste. Dat betekent dat Kane Teddy Sheringham voorbij is waardoor hij nu Premier League-topscorer aller tijden is van Tottenham Hotspur. De Engelsman had 138 wedstrijden nodig om dit aantal te bereiken.

Het slotakkoord was vervolgens voor Christian Eriksen. Na een mooi hakje van Dele Alli schoot de Deen raak in de korte hoek. Door de zege komt nummer vijf Tottenham net als Liverpool op 44 punten te staan. De nummer vier komt zondag nog wel in actie tegen koploper Manchester City.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen