Steijn gaat elftal veranderen om voor Promes plek te maken

2 maart 2018, 17:59

Maurice Steijn gaat voor de wedstrijd tegen PEC Zwolle het een en ander veranderen binnen zijn elftal. Omdat sterkhouder Jerold Promes weer fit genoeg is om in de basis te beginnen achterin, schuift aanvoerder Danny Post een linie naar voren naar het middenveld. Dus staat er tijdens de lunchwedstrijd van zondag een iets ander elftal tegen PEC Zwolle dan de laatste weken het geval was. 

Want Ralf Seuntjens ontbreekt in Overijssel vanwege een schorsing, nadat hij vorige week zijn vijfde gele kaart van het seizoen kreeg tegen Vitesse. "We hebben diverse opties om Ralf te vervangen", aldus Steijn op de clubsite. "Dat zou Vito van Crooij kunnen worden, zodat Romeo Castelen rechtsbuiten gaat spelen. Maar Johnatan Opoku op het middenveld laten starten en Van Crooij 'gewoon' voorin, is ook een optie. We zien het wel. Ik wacht de afsluitende training af voor ik een definitieve beslissing neem."

Doordat Promes weer helemaal inzetbaar is, blijft de lijst geblesseerden beperkt tot slechts één: Damian van Bruggen. Met een bijna fitte groep reist Steijn af naar Zwolle, waar het een getergde opponent treft. De formatie van John van 't Schip verloor namelijk de laatste drie duels in de Eredivisie, terwijl VVV-Venlo al even zo veel wedstrijden op rij niet verloor.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen