'Geïnteresseerd Napoli meldt zich in Eindhoven voor Arias'

23 juli 2018, 23:40   Laatste update: 24 juli 2018, 07:40

Het heeft er alle schijn van dat Santiago Arias het komende seizoen niet meer onder contract staat bij PSV. Napoli, dat zeer geïnteresseerd is in de Colombiaanse rechtsback, heeft zich maandag in Eindhoven gemeld. Dat maakt het Eindhovens Dagblad bekend.

Arias geniet al enige tijd de interesse van de Italiaanse topclub. Het management van de rechtsback was met toestemming van PSV al in gesprek met de Napoli, maar de Italianen moesten zich nog bij de Eindhovenaren melden. Dat is maandag gebeurd, wat de transfer weer een stap dichterbij heeft gebracht.

De opkomende verdediger werd enige tijd geleden ook in verband gebracht met een overstap naar Juventus, maar de Oude Dame trok een kleine maand geleden João Cancelo van Valencia als nieuwe rechtsback aan. PSV verlangt een bedrag van meer dan tien miljoen euro voor de 26-jarige Arias.

ACTIE: Wint Feyenoord van Sparta zondag? Dan win je €100,00 met één euro inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen