Velthuizen tekent bij AZ en keert terug in Eredivisie

29 augustus 2018, 13:05
Velthuizen tekent bij AZ en keert terug in Eredivisie

AZ heeft zoals verwacht Piet Velthuizen vastgelegd. De 31-jarige doelman trainde al enige tijd mee met de selectie van John van den Brom en tekende dinsdag een contract voor een jaar in Alkmaar. "Dit is een mooie stap."

Vanwege een langdurige blessure van reservedoelman Rody de Boer was AZ op zoek naar een nieuwe doelman. Zodoende kwam Velthuizen in beeld. De oud-doelman van Vitesse, Hércules, Hapoel Haifa en Omonia Nicosio trainde al ruim een week mee en maakte een goede indruk.

De doelman zelf is verguld met de samenwerking. "Dit is een mooie stap", aldus Velthuizen via de clubkanalen. "Een mooie club en ik heb een warm gevoel. Ik heb goede ervaringen met de trainer dus dit was een één-tweetje."

Volgens Directeur Voetbalzaken Max Huiberts is de keuze op Velthuizen geen paniekaankoop. "We wilden iemand met ervaring. Hij heeft een goede indruk achtergelaten op de training en zodoende hebben wij hem een verbintenis aangeboden."

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen