Van Bommel: "Het was de eerste keer dat we tegenslag hadden"

28 oktober 2018, 09:11

PSV-trainer Mark van Bommel zag zijn ploeg zaterdagavond op bezoek bij FC Groningen ontsnappen aan puntenverlies. De oefenmeester werd in de rust 'echt kwaad', want de Eindhovenaren speelden een matige eerste helft. Volgens Van Bommel kende PSV maar één goed moment: de aanval waaruit de 1-1 viel.

Van Bommel geeft in gesprek met FOX Sports aan dat hij in de rust 'anders was dan normaal'. "Het was de eerste keer dat we tegenslag hadden, dat het niet liep. Daar waren we zelf schuldig aan. We brachten Groningen in de wedstrijd", aldus de trainer. Van Bommel is met name ontevreden over de wijze waarop zijn team de opbouw verzorgde.

Het tweede bedrijf van PSV was beter, zegt Van Bommel. "We hadden meer controle, maar de wedstrijd was wel meer open dan we wilden", zegt hij tegen de NOS. "Ik had verwacht dat dit een moeilijke avond zou worden. Groningen bevindt zich in moeilijkheden, dus speelden ze opportunistisch en in de duels. Daar hadden we ons tegen moeten weren, maar dat deden we niet goed."

Door de 1-2 zege in Groningen staat PSV op dertig punten uit tien duels. "We zijn goed bezig, bijna op een derde van de competitie. Als je van tevoren had gezegd dat we dertig punten zouden hebben, had ik je niet geloofd. De bereidheid hebben en instelling zijn goed. Dan kun je een keer minder spelen."

Wint Ajax de Klassieker van Feyenoord in Amsterdam? Zet in en krijg een bonus van liefst 50 euro!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen