Gisteren gemist: PSV uitgeschakeld in de CL, Ajax 'teleurgesteld'

7 november 2018, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op dinsdag 6 november.

PSV zo goed als klaar in Europa na late nederlaag op Wembley

Door een vroege goal van Luuk de Jong had PSV dinsdag op Wembley lang zicht op een zege op Tottenham Hotspur, maar uiteindelijk stapten de Eindhovenaren met lege handen van het veld: 2-1. Harry Kane zette de gelijkmaker een kwartier voor tijd op het bord, waarna een eigen doelpunt van Trent Sainsbury in de negentigste PSV de das om deed

Ajax 'zwaar teleurgesteld' in het besluit van burgemeester Krikke 

Ajax is 'zwaar teleurgesteld' in de beslissing van Pauline Krikke. De burgemeester van Den Haag heeft na dinsdag na lang en uitvoerig overleg met de verschillende betrokken partijen besloten dat de ontmoetingen tussen ADO Den Haag en Ajax voorlopig nog zonder uitsupporters worden gespeeld. In Amsterdam zijn ze zeker niet blij met die beslissing.

Napoli en PSG profiteren niet van puntverlies Liverpool, gelijkspel FC Barcelona

Paris Saint-Germain en Napoli hebben amper geprofiteerd van de verrassende [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/341163/offday-voor-liverpool-overwintering-op-de-tocht-voor-cl-finalist/,_blank,nederlaag] van Liverpool. In het onderlinge onderonsje kwam geen winnaar, waardoor het Groep C loeispannend is geworden. Napoli en Liverpool gaan met zes punten aan kop na vier duels, PSG volgt op één punt en verrassend genoeg mag ook Rode Ster Belgrado met vier punten nog hopen op overwintering. Ook FC Barcelona kwam niet tot een [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/341168/remise-van-barcelona-tegen-inter-doet-vooral-tottenham-pijn/,_blank,overwinning].

Martens afwezig, maar géén twijfelgeval bij Nederlandse vrouwen

Lieke Martens stond de afgelopen tijd buitenspel bij FC Barcelona en maakte pas afgelopen weekend weer haar rentree in Catalonië, toch is de aanvaller geen vraagteken voor het cruciale tweeluik met Zwitserland. Bondscoach Sarina Wiegman zag Stefanie van der Gragt en Siri Worm al afhaken, maar heeft laten weten dat Martens er gewoon 'goed op staat'.

'Ook Monaco-eigenaar Rybolovlev opgepakt in Belgische zaak'

AS Monaco-eigenaar Dmitri Rybolovlev is opgepakt in het kader van een onderzoek naar corruptie. Alle Franse media melden dat de rijke Rus dinsdagochtend door de politie werd meegenomen voor verhoor, nadat er bij hem een huiszoeking werd gedaan. De aanhouding zou ook te maken hebben met het Belgische schandaal 'Propere Handen'.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen