Servië doet goede zaken met winst op Montenegro

17 november 2018, 17:04

Met Dusan Tadic in de basis heeft Servië een goed resultaat geboekt tegen Montenegro. De ploeg die afgelopen zomer nog op het WK speelde is er in geslaagd om de koppositie te verdedigen in de Nations League veilig te stellen. Het werd 2-1 voor Servië.

In het eerste bedrijf kwamen Adam Ljajic en Aleksandar Mitrovic tot scoren. Dusan Tadic, die weer in de basis stond, leverde een assist. De speler van Ajax maakte de negentig minuten vol en zag dat Mitrovic de kans op de 3-0 liet liggen. Hij benutte een makkelijk gegeven penalty niet en zag zijn slechte panenka over het doel vliegen.

Dat kwam Servië nog bijna duur te staan, want twintig minuten voor tijd maakte Stefan Mugosa het weer spannend door de 2-1 te maken. Verder kwam Montenegro echter niet. Servië staat na vijf duels op elf punten in Groep 4 van Divisie C en kan dus niet meer gepasseerd worden door Montenegro. Dat land heeft zeven punten in bezit. Nummer drie Roemenië zou nog wel langszij kunnen komen. De achterstand van de Roemenen is vijf punten, maar het land heeft nog twee duels te gaan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen