Beladen debuut Van der Luer bij Roda: "Ik gedij het beste bij druk"

22 maart 2019, 20:00

Eric van der Luer krijgt geen tijd om rustig zijn draai te vinden als trainer van Roda JC. De opvolger van Robert Molenaar wacht zondag meteen een van de meest beladen wedstrijden in de Eerste Divisie: de derby tegen MVV. Last van stress heeft de kersverse coach van Roda echter niet. "Ik vind dit gewoon heel leuk. Ik gedij het beste bij druk", aldus van der Luer.

De nieuwe trainer van Roda werd dinsdag aangesteld als opvolger van de ontslagen Molenaar. In zijn eerste dagen in zijn nieuwe rol heeft Van der Luer vooral veel naar de spelers geluisterd. "Dan merk je al een hoop. Ik zie een groep die heel graag wil", zegt hij tegen De Limburger. "Ik wil bij de hele groep overtuiging zien. Als eerste moet iedereen dezelfde kant uit lopen. Dan mag je als speler een fout maken, dat is helemaal niet erg, als iedereen maar gefocust is op hetzelfde doel."

Niet alleen de eer, maar ook belangrijke punten staan zondag op het spel. "We moeten het niet moeilijker maken dan het is. We spelen in de Eerste Divisie en willen de play-offs halen. We gaan proberen er het maximale uit te halen", besluit Van der Luer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen