Roda JC-middenvelder Paulissen gaat op zoek naar nieuwe club

27 april 2019, 09:25
Roda JC-middenvelder Paulissen gaat op zoek naar nieuwe club

Mitchel Paulissen staat al zijn hele leven onder contract bij Roda JC en hoewel hij een periode werd verhuurd aan VVV-Venlo, speelde de middenvelder bijna 150 duels voor de Limburgers. Maar dat aantal gaat hij in elk geval voorlopig niet halen: want de clubman vindt het tijd om te vertrekken uit Kerkrade.

"Ik denk het wel. De club heeft de optie in mijn contract niet gelicht. Dat is jammer, maar zoals het de laatste periode gaat, hoeft het voor mij ook niet meer", stelt hij tegenover De Limburger over zijn aflopende verbintenis. Het is momenteel onrustig bij Roda JC, waar trainer Robert Molenaar werd ontslagen, maar sindsdien de weg naar onderen alleen maar werd ingezet onder Eric van der Luer.

Tot overmaat van ramp werden de play-offs vrijdag definitief misgelopen na de nederlaag in eigen huis tegen FC Den Bosch. Paulissen: "Ik zou het liefst bij Roda spelen, maar dit jaar is ook gebleken dat het hier gewoon niet werkt. Het wordt nu tijd om ergens anders te gaan kijken", stelt de man die ooit gold als het grote talent van Roda JC.

Vallen er 2 (of meer) doelpunten in de Conference League Finale? Zet één euro in en win €100,00! ⚽⚽

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen