Fraaie doelpunten bezorgen Heerenveen en Zwolle oefenzege

27 juli 2019, 22:31
Fraaie doelpunten bezorgen Heerenveen en Zwolle oefenzege

sc Heerenveen en PEC Zwolle hebben allebei een 1-0 oefenzege geboekt. Ze wonnen zaterdag van respectievelijk Sunderland en Asteras Tripolis.

Sunderland - sc Heerenveen 0-1

Sunderland speelde in het seizoen 2016/2017 nog in de Premier League, maar is inmiddels afgegleden tot het derde voetbalniveau van Engeland. Tegen sc Heerenveen stond het in het Stadium of Light lange tijd 0-0, maar in de 69ste minuut tekende Hicham Faik op fraaie wijze voor de 0-1 namens de bezoekers. De middenvelder schoot de bal van 25 meter afstand in de kruising. In de slotfase was Sunderland nog dicht bij de gelijkmaker, maar Conor McLaughlin kopte op de paal na een vrije trap.

PEC Zwolle - Asteras Tripolis 1-0

Ook PEC Zwolle won door een fraai doelpunt met 1-0. De Overijsselse club triomfeerde in het eigen MAC3PARK Stadion over Asteras Tripolis uit Griekenland. Na een overtreding op Pelle Clement voor het strafschopgebied kreeg PEC Zwolle een vrije trap toegekend, die Gustavo Hamer feilloos in de kruising spijkerde.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen