Cillessen stopt penalty, maar Valencia verliest wel bij Celta

24 augustus 2019, 23:00
Foto: © ProShots

Jasper Cillessen heeft ook zijn tweede competitiewedstrijd met Valencia niet gewonnen. Na het 1-1 gelijkspel van vorige week tegen Real Sociedad werd zaterdag met 1-0 verloren bij Celta de Vigo. Wel stopte Cillessen in de slotfase een strafschop.

Gabriel Fernández maakte in de vijftiende minuut het enige doelpunt van de wedstrijd en deed dat bovendien op prachtige wijze. Na een lage voorzet van Denis Suárez verraste Fernández Cillessen met een bal achter zijn standbeen langs (1-0). In de extra tijd voorkwam Cillessen dat het 2-0 werd: hij keerde de penalty van Suárez.

Athletic de Bilbao, dat vorige week te sterk was voor FC Barcelona, speelde op bezoek bij Getafe met 1-1 gelijk. De eindstand in het Coliseum Alfonso Pérez was al binnen twaalf minuten bereikt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen