De Ligt blijft op de bank: "Maar we hebben iedereen nodig"

25 augustus 2019, 10:03
Foto: © ProShots

Juventus begon zaterdag met een 1-0 overwinning bij Parma aan het nieuwe Serie A-seizoen. Matthijs de Ligt was bankzitter bij de grootmacht uit Turijn. De van Ajax overgenomen verdediger hoeft echter niet in paniek te raken.

Assistent-coach Giovanni Martusciello nam tegen Parma de honneurs waar bij Juventus omdat hoofdtrainer Maurizio Sarri afwezig was vanwege een longontsteking. Onder zijn leiding deed Juventus nog geen beroep op haar zomeraanwinsten. "We hebben een team vol kampioenen. Er moeten keuzes worden gemaakt en vandaag hebben we gekozen voor de meer ervaren spelers", aldus Martusciello in gesprek met Sky Sport Italia. "Maar het wordt een lang seizoen met veel verschillende toernooien. We zullen iedereen nodig hebben."

Giorgio Chiellini en Leonardo Bonucci vormden tegen Parma het defensieve hart van Juventus. Eerstgenoemde werd met een doelpunt in de 21ste minuut ook de matchwinner.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen