De Ligt realistisch: "Ik zit nog in de gewenningsfase"

24 augustus 2019, 21:49
Foto: © ProShots

Matthijs de Ligt blijft rustig over het feit dat hij geen speeltijd kreeg in de Serie A-opener van Juventus tegen Parma. De Nederlandse verdediger bleef zaterdag negentig minuten reserve bij de titelverdediger, die het seizoen begon met een 1-0 overwinning.

"Natuurlijk had ik het liefst willen spelen. Aan de trainingen kon ik vooraf ook niks aflezen, in die zin zag ik het niet aankomen dat ik wissel zou staan, maar ik respecteer uiteraard het besluit van de trainer", aldus De Ligt tegen het Algemeen Dagblad. De van Ajax overgenomen speler blijft echter kalm. "Ik ben ook realistisch: ik zit hier in Italië nog in de gewenningsfase."

"Het duo dat vandaag speelde, Chiellini en Bonucci, werd heel lang gezien als het beste verdedigingsduo ter wereld hè", weet De Ligt. "Het is niet zo dat je je daar eventjes tussen speelt in een openingswedstrijd. Ik zal zelf mijn plek moeten veroveren dit seizoen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen