Solskjaer: "Wel gedomineerd, maar niet gecontroleerd"

24 augustus 2019, 18:49
Foto: © ProShots

Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjaer zag dat zijn club zaterdag in de thuiswedstrijd tegen Crystal Palace niet scherp genoeg was in de afwerking. Door een late goal van Patrick van Aanholt wonnen de bezoekers met 2-1 op Old Trafford.

"We waren niet goed genoeg voor het doel en zij hebben twee heel gemakkelijke doelpunten gemaakt", baalt Solskjaer in gesprek met de BBC. "In de tweede helft speelden we best goed, we slaagden er alleen niet in te scoren. We hebben de wedstrijd gedomineerd, maar niet gecontroleerd."

Manchester United kwam vlak voor tijd op 1-1, maar in de extra tijd ging het door toedoen van Van Aanholt toch nog mis. "We hadden het beter moeten doen in de laatste vijf minuten", moppert Solskjaer. "We hebben vandaag op bepaalde momenten slecht verdedigd en dat heeft ons opgebroken. Soms krijg je de bal er gewoon niet in en zo'n dag hadden wij vandaag. We hebben hun keeper niet voldoende getest en dat is ons heel duur komen te staan."

Eerder in de tweede helft, bij een 0-1 stand, miste Marcus Rashford een penalty namens Manchester United. "Twee wedstrijden, twee gemiste penalty's. Dat hoort erbij", blijft Solskjaer rustig. "Dit kan gebeuren. Ik heb zelf ook een paar penalty's gemist. Als we ze benutten, dan is het een ander verhaal. Als we in deze positie blijven komen, dan krijgen we nog meer strafschoppen en scoren we wel."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen