Belotti bezorgt Milan met bijzondere goal volgende nederlaag

26 september 2019, 23:05

AC Milan is donderdagavond voor de derde keer in vijf wedstrijden tegen een nederlaag aangelopen. De club uit Milaan was in de midweekse speelronde niet opgewassen tegen Torino, dat na rust een 0-1 achterstand omboog in een 2-1 overwinning. Andrea Belotti nam beide doelpunten voor zijn rekening.

Milan, dat eerder dit seizoen verloor van Udinese (1-0) en Inter (0-2), begon goed aan de wedstrijd. Na een overtreding op Rafael Leão kregen de bezoekers al snel een strafschop, die benut werd door Krzysztof Piatek. Het was voor de Poolse spits, die afgelopen seizoen aan de lopende band scoorde, zijn tweede doelpunt van het seizoen.

De 0-1 bleef lang op het scorebord staan, tot Belotti twintig minuten voor tijd voor de gelijkmaker tekende. Daar bleef het niet bij, want de Italiaanse spits sloeg een paar minuten later wederom toe. Belotti kon de bal in het lege doel schieten, maar raakte het leder verkeerd. Hij herstelde zich echter op magistrale wijze door met een omhaal alsnog de 2-1 te maken.

Tussen de doelpunten door kreeg Milan-doelman Pepe Reina rood voor commentaar op de leiding. De bezoekers hoefden niet met tien man door, want de ervaren keeper zat op de bank. In de slotfase was Milan nog enkele keren dicht bij de 2-2, maar zowel Franck Kessié als Piatek kregen de bal er niet in. Door de nederlaag blijven de Rossoneri steken op plek dertien in de Serie A, terwijl Torino stijgt naar de zesde plaats.

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen