Feyenoord rondt komst Senesi af: "Groot verdedigend talent"

2 september 2019, 17:13
Foto: © ProShots

Feyenoord heeft Marcos Senesi definitief binnen. De 22-jarige verdediger uit Argentinië heeft maandag een contract voor vier seizoenen, tot de zomer van 2023, getekend bij de Rotterdamse club. Senesi is afkomstig van San Lorenzo, de huidige koploper in de hoogste voetbalafdeling van Argentinië.

"Hij geldt als een groot verdedigend talent", zegt technisch directeur Sjaak Troost op de officiële website van Feyenoord over Senesi. "Dat blijkt ook uit het feit dat hij geselecteerd wordt voor de Argentijnse nationale jeugdteams. We zijn heel erg blij dat we met Marcos de gewenste versterking voor de ploeg van Jaap Stam en zijn staf hebben toegevoegd."

Senesi speelde 76 officiële wedstrijden voor San Lorenzo en maakte daarin één doelpunt. De verdediger, die bij Feyenoord met nummer 4 op de rug gaat spelen, sluit dinsdag aan bij zijn nieuwe ploeggenoten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen