Rosario maakt eerste Eredivisie-goal, maar is niet opgelucht

26 september 2019, 08:54

Het heeft even geduurd, maar Pablo Rosario heeft woensdag zijn eerste Eredivisie-doelpunt gemaakt. De aanvoerder van PSV schoof in de eerste helft raak tegen FC Groningen (3-1). Van een grote opluchting is geen sprake.

Rosario scoorde vorig seizoen al wel in de Champions League, maar was nog niet doeltreffend geweest in de Eredivisie. Daar kwam woensdag dus verandering in. Van een opluchting wil hij desondanks niet spreken. "Nee, dat niet nee. Ik ben wel naar doelpunten op zoek, wil belangrijk zijn voor de ploeg. Dit was een goede opstap naar de overwinning", zegt hij tegen het Eindhovens Dagblad. Rosario steekt momenteel in een iets mindere vorm. "Je weet dat er een fase gaat komen dat het minder gaat. Dan moet je eerlijk tegenover jezelf en iedereen zijn. Voor mij is het vertrouwen van de club heel belangrijk. Uiteindelijk komt kwaliteit bovendrijven."

Rosario wil zich dan ook niet te druk maken over zijn mindere vorm. "Ik weet wat ik goed doe en wat ik beter kan doen. Er is geen reden om met mijn koppie naar beneden te lopen. Je moet in jezelf geloven."

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen