Doelpuntendroogte breekt morsend Galatasaray wederom op

5 oktober 2019, 20:56

Doelpunten maken is dit seizoen het grote probleem voor de Turkse topclub Galatasaray. De ploeg, met onder meer Radamel Falcao en Ryan Babel in de gelederen, scoorde in zeven competitieduels pas zes keer en ook dat koste ook tegen laagvlieger Gençlerbirligi punten: 0-0.

In de laatste vijf duels trof de club uit Istanbul slechts één keer doel. Dat was in de competitiewedstrijd tegen Yeni Malatayaspor (1-1). Verder speelde het tegen Club Brugge (Champions League) en Fenerbahçe doelpuntloos gelijk en verloor het zonder te scoren van Paris Saint-Germain in het miljardenbal.

Tegen Gençlerbirligi creëerde de grootmacht nauwelijks kansen en mocht het zelfs blij zijn met een punt. Dat schamele puntje kwam er dankzij een uitblinkende Fernando Muslera ook. Ryan Babel en Ryan Donk speelden de hele wedstrijd.

Na zeven duels is een teleurstellende zevende positie de situatie voor Galatasaray, dat in de Champions League ook alle zeilen bij moet zetten om Europees te overwinteren. En dat wordt zonder doelpunten een onmogelijke opgave.

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen