Oxford United verlost Feyenoord van de complete miskoop Kelly

8 januari 2020, 15:14   Bijgewerkt: 8 januari 2020, 15:54

Liam Kelly maakt niet langer deel uit van de eerste selectie van Feyenoord. De kleine middenvelder kwam in de zomer over van Reading, waar hij eerder samenwerkte me Jaap Stam, maar voldeed totaal niet in Rotterdam-Zuid. Oxford United verlost Feyenoord nu van de middenvelder.

De 24-jarige Kelly maakt het seizoen op huurbasis af in de League One. Hoofdtrainer Karl Robinson kent de middenvelder al langer, geeft hij aan op de clubwebsite. "Ik weet nog dat hij met Reading tegen MK Dons, waar ik werkte, speelde. Hij was toen jong, maar was een sensatie op het veld. Ik ben hem daarna blijven volgen. Dat we nu de kans kregen om hem hier naartoe te halen, was een schok voor me."

Kelly sluit per direct aan bij de selectie van de nummer vijf van de League One. Hij is de tweede aanwinst van de dag bij Oxford United, dat eerder al Nathan Holland aantrok. De middenvelder uit Ierland heeft in Rotterdam nog een contract tot 2022. In de eerste seizoenshelft speelde hij slechts negentig minuten in de Eredivisie. Dat was op 18 augustus tegen FC Utrecht (1-1). In de Europa League kwam de middenvelder slechts twintig minuten in actie, terwijl hij in het bekertoernooi helemaal niet speelde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen