Vriends over 'gekke' situatie: "Belangrijk om fit te blijven"

21 maart 2020, 23:25
Vriends over 'gekke' situatie:

Voor de speler in het Nederlandse profvoetballer is het net als voor veel mensen een onzekere tijd. Of en wanneer er dit seizoen weer gespeeld gaat worden is nog altijd niet duidelijk. Vanuit huis doet Bart Vriends van Sparta er alles aan om zo scherp mogelijk te blijven.

Trainen met het team mag niet meer, maar individueel kunnen spelers wel in actie komen. "Over slootjes en hekjes springen zoals vroeger, veldbestormen, dat soort dingen", zegt de mandekker tegen RTV Rijnmond. "We moeten creatief zijn. In ieder geval probeer ik de verleiding van de bank, Netflix en een zak chips te weerstaan."

De onzekerheid en onduidelijkheid is lastig, vindt Vriends. "Het kan voelen als een soort zomervakantie, maar dat is helemaal niet aan de orde. We zitten gewoon midden in het seizoen en er zijn nog cruciale wedstrijden om te spelen. Dat maakt het gek. Het voelt daardoor wel extra belangrijk om fit en in vorm te blijven." Vriends, die onlangs een nieuw contract tekende in Rotterdam, staat met Sparta op de verdienstelijke elfde plaats.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen