FC Volendam legt aanvoerder Visser vast tot en met 2022

3 april 2020, 18:40

FC Volendam heeft het contract van aanvoerder Kevin Visser met een jaar verlengd. De middenvelder had een optie in zijn verbintenis, die nog tot en met de zomer van 2021 liep, staan en die is vrijdag gelicht. Daardoor ligt hij tot en met 2022 vast en bovendien is afgesproken dat hij een rol gaat spelen in de jeugdopleiding vanaf volgend seizoen.

Dat heeft Het Andere Oranje bekend gemaakt op de clubsite. "Het voelt voor mij als een enorme waardering dat de club langer met mij door wil. Daar ben ik dan ook trots op", stelt de voormalig voetballer van Helmond Sport en ADO Den Haag. "Daarnaast ben ik blij met de kans om mijzelf verder te ontwikkelen als beginnend trainer. Ik kijk ernaar uit om de aspecten die wij bij het eerste trainen ook over te brengen op onze talenten in de jeugdopleiding. Zodat zij alvast kunnen wennen aan de spelprincipes en wat daarbij komt kijken."

Technisch directeur Jasper van Leeuwen is eveneens blij het met contractnieuws. "Kevin draagt niet slechts de aanvoerdersband, ook in de kleedkamer en daarbuiten vervult hij een heel belangrijke leidersrol. Hij is een sleutelspeler voor ons team en verlengstuk van Wim Jonk op het veld. Het mooie is dat Kevin nog steeds iedere dag beter wil worden en daarom zelfs op latere leeftijd nog stappen weet te maken."

Met 27 optredens, waarin hij eenmaal scoorde en twee assists gaf, was hij tot de coronastop een vaste waarde in de ploeg van Jonk dit seizoen. In totaal speelde hij al meer dan honderd duels voor FC Volendam. Namens ADO Den Haag speelde hij daarvoor drie seizoenen in de Eredivisie.

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen