'Vreven niet op weg naar Roda, maar naar AS Trencín'

25 mei 2020, 07:53

Roda JC zou voorlopig toch niet hoeven te rekenen op de komst van Stijn Vreven (46). De Belgische coach werd gelinkt aan de Limburgse club, maar die geruchten zouden niet kloppen. De voormalig profvoetballer zou juist op weg zijn naar het Slowaakse AS Trencín, waar hij de eerste gesprekken al achter de rug heeft.

Dat schrijft het Belgische Nieuwsblad althans. Vreven is volgens het medium zelf ook geïnteresseerd in de club waar eerder ook Ricardo Moniz trainer was, maar zou wel enkele spelers mee willen nemen naar Slowakije. Die club werd in 2015 en 2016 nog landskampioen, maar zakte sindsdien af. Voor de coronacrisis stond het 'slechts' op de zevende plaats. Ryan Koolwijk besloot tijdens de break de club te verlaten

Lees ook: 'Vreven kan door interesse Roda terugkeren in Nederland'

Een gang naar Roda JC is volgens het management van Vreven niet aan de orde, terwijl de gesprekken met Trencín desgevraagd wel worden bevestigd. Eerder was hij werkzaam bij onder andere Lommel SK, Waasland-Beveren, NAC Breda, Beerschot Wilrijk en Sporting Lokeren, maar die laatste club ging recent failliet. Daarom is de oefenmeester op zoek naar een nieuwe klus.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen