Bloodworth en VfL Wolfsburg met overmacht Duits kampioen

17 juni 2020, 18:50
Bloodworth en VfL Wolfsburg met overmacht Duits kampioen

Dominique Bloodworth heeft woensdag met VfL Wolfsburg beslag gelegd op de Duitse landstitel. De club van de Oranje-international won met 2-0 van SC Freiburg en kan daardoor niet meer worden achterhaald door Bayern München, waar Lineth Beerensteyn op de loonlijst staat.

Met overmacht is Wolfsburg kampioen geworden. De Duitse club liet dit seizoen slechts één keer punten liggen. Dat gebeurde in november tegen Bayern München (1-1). Het doelsaldo van Wolfsburg spreekt boekdelen: 88 doelpunten voor, 8 doelpunten tegen.

Bloodworth, vorig jaar overgekomen van Arsenal, is een vaste basisspeelster bij Wolfsburg. Zij deed zeventien van de twintig wedstrijden mee en scoorde twee doelpunten. Wolfsburg werd de drie voorgaande seizoenen ook kampioen van Duitsland.

Vallen er 2 (of meer) doelpunten in de Conference League Finale? Zet één euro in en win €100,00! ⚽⚽

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen