Fer: "Beginnen weer op nul, dat moeten we allemaal realiseren"

29 juli 2020, 18:19

Leroy Fer hoopt dat Feyenoord de goede vorm van vorig seizoen kan doortrekken, maar beseft dat de Rotterdammers een lange weg te gaan hebben. Onder Dick Advocaat werd de weg omhoog ingezet, maar dat biedt geen garanties voor het komende seizoen. "Nu beginnen we weer op nul, dat moeten we ook allemaal realiseren."

Dat vertelt hij tegenover RTV Rijnmond. "Het is heel jammer, denkende hoe het vorig jaar geëindigd had kunnen worden. We hopen vast te houden wat we de afgelopen maanden lieten zien", stelt hij over het komende jaren met Feyenoord. Fer denkt dat er wat te halen valt. "De meerderheid van de spelers is gebleven. Het is fijn om weer met z'n allen vooruit te gaan."

Zelf bleef Fer na een lange soap uiteindelijk ook in De Kuip en tekende een contract voor twee jaar. De contactduur was de reden dat de onderhandelingen lang duurden. "Dat ik voor meerdere jaren wilde had met meerdere factoren te maken. Allereerst vind ik dat we het eind vorig seizoen goed deden. Ik wil dat weer laten zien. Ook wilde ik persoonlijk vastigheid, voor mijzelf en mijn familie. Ik zit goed op mijn plek."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen