Sturridge aast na Turks avontuur op terugkeer in Premier League

11 augustus 2020, 10:36

Daniel Sturridge hoopt komend seizoen weer in Engeland te voetballen. Na zijn vreemd verlopen avontuur bij het Turkse Trabzonspor mikt hij op een terugkeer in de Premier League. "Ik heb opties over de hele wereld, maar ik ben een Engelse voetballer en heb er altijd van gehouden om in de Premier League te spelen", zegt hij tegen Sky Sports.

De oud-speler van onder meer Manchester City, Chelsea en Liverpool tekende een jaar geleden een contract bij Trabzonspor. Ondanks dat hij in zestien officiële wedstrijden goed was voor zeven goals en vier assists, kwam er in maart een abrupt einde aan zijn periode in Turkije. Sturridge werd voor vier maanden geschorst voor het overtreden van gokregels, waarop Trabzonspor direct afscheid van hem nam.

Met zijn transfervrije status denkt Sturridge voor veel clubs een interessante speler te zijn. "Ik heb het gevoel dat ik nog unfinished business heb in de Premier League en zou er graag willen terugkeren, maar ik sta er ook voor open om in andere competities aan de slag te gaan."

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen