Advocaat: "Ik ben niet zo pessimistisch als veel mensen"

4 november 2020, 15:33

Het is Dick Advocaat nog niet gelukt om de vorm van vorig seizoen terug te vinden met Feyenoord. In de competitie en de Europa League gaat het nog niet naar wens met de Rotterdammers. Donderdag kan het vertrouwen een boost krijgen als er wordt gewonnen van CSKA Moskou. De hoofdtrainer ziet kansen.

Advocaat kent CSKA goed, aangezien hij jarenlang trainer was van competitiegenoot Zenit. St Petersburg. "Dat waren altijd veldslagen", aldus Advocaat op de persconferentie. Hij rekent nu ook weer op een zware pot. "Ze staan natuurlijk niet voor niets bovenaan in een sterke competitie als de Russische. Maar wij kunnen ook een goede partij spelen. Het zal dus ook voor CSKA een lastige wedstrijd worden." We hebben het tegen Dinamo Zagreb (0-0) ook laten zien. Ik ben niet zo negatief en pessimistisch als heel veel mensen."

Advocaat weet dat het met de financiële middelen wel goed zit bij CSKA. De coach kwam op het persmoment met een treffend voorbeeld. "Chidera Ejuke van Heerenveen stond hoog op ons lijstje, maar wij konden hem niet betalen. CSKA legde toen wel zomaar even 12 miljoen voor hem neer." Desondanks ziet de coach kansen voor zijn team. "Een overwinning zou geweldig helpen. Maar na de wedstrijd kunnen we misschien zeggen dat een gelijkspel ook mooi is. We moeten in ieder geval een resultaat boeken."

Lees ook: Advocaat bevestigt dat Berghuis waarschijnlijk speelt

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen