Koopmeiners en De Wit niet tevreden met remise van AZ

26 november 2020, 23:27

AZ was niet tevreden met het gelijkspel dat het donderdagavond in eigen huis boekte tegen Real Sociedad. De spelers van de Alkmaarders hadden het gevoel dat er mee ingezeten had in de Europa League-wedstrijd. "We hadden moeten winnen", was de conclusie van aanvoerder Teun Koopmeiners.

De captain wilde dan ook niet gefeliciteerd worden voor de camera's van FOX Sports na het gelijkspel. "Aan de ene kant geeft het een goed gevoel dat we nu wel mee konden. Maar ik denk dat we ook gewoon hadden moeten winnen", baalde Koopmeiners, die zichzelf ook verwijt dat hij de kansen níet maakte. Zo raakte hij onder meer de lat. "Vooral die eerste bal had ik moeten maken."

Ook middenvelder Dani de Wit baalde van de doelpuntloze remise. "Het is een dubbel gevoel. Als je na de uitwedstrijd vooraf zegt: gelijkspel, dan denk je: 'daar tekenen we voor'. Maar we hebben de grootste kansen gehad", vond de aanvallende middenveler van AZ. "Zij hebben ook mogelijkheden gecreëerd. Maar wij missen drie á vier opgelegde kansen, normaliter krijg je niet zoveel kansen tegen deze ploeg. Dan moet er minimaal eentje in."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen