PSG herpakt zich en haalt uit tegen hekkensluiter Dijon

27 februari 2021, 18:54

Paris Saint-Germain heeft zich zaterdagavond herpakt na de 0-2 nederlaag tegen AS Monaco. Tegen hekkensluiter Dijon won het - net als eerder dit seizoen - met liefst 0-4. De druk komt daarmee weer te liggen bij titelconcurrenten Lille en Olympique Lyon, die beiden morgen (zondag) in actie komen.

Vanaf minuut één kende PSG geen genade met de hekkensluiter, die ook de vorige zeven wedstrijden achter elkaar verloor. Zo was het Moise Kean die al in de zesde minuut op aangeven van Abdou Diallo de openingstreffer verzorgde. Dijon had met slechts 35% balbezit en nul schoten op doel in de eerste helft niks te vertellen en leidde na een halfuur ook nog zelf de kans op 0-2 in. Bersant Celina maakte hands in zijn eigen zestien, waarna de strafschop werd binnengeschoten door Kylian Mbappé.

Ook kort na rust was Mbappé trefzeker. Na voorbereidend werk van Rafinha kon de topscorer van de Ligue 1 zijn achttiende van het seizoen maken: 0-3. De vierde en laatste treffer viel laat in de wedstrijd en kwam van het hoofd van Danilo. Na een makkelijke avond meldde Paris Saint-Germain zich weer op plek twee. In 27 gespeelde wedstrijden - nu nog één meer dan Lille en Lyon - verzamelde het 57 punten. Lille is nog altijd koploper met 58 punten en kan de voorsprong morgen weer vergroten als het weet te winnen van Strasbourg. Even daarna gaat Olympique Lyon met 55 punten op zak op bezoek bij Olympique Marseille. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen