Wijnaldum tekent 'beste contract uit zijn loopbaan' bij PSG

7 juni 2021, 17:52

De overgang van Georginio Wijnaldum naar Paris Saint-Germain is volgens De Telegraaf rond. De dertigjarige middenvelder stelt FC Barcelona teleur en gaat in de Franse hoofdstad 'het beste contract uit zijn loopbaan' tekenen. Binnen 48 uur wordt Wijnaldum bij Oranje gekeurd door de medische staf van zijn nieuwe werkgever.

Wijnaldum leek lang op weg naar Barcelona. PSG is er echter in geslaagd om de middenvelder op het laatste moment voor de neus van de Catalanen weg te kapen. De keuze voor de Parijzenaars legt Wijnaldum in financieel opzicht geen windeieren. Meerdere media meldden de afgelopen dagen dat de middenvelder van Liverpool in Parijs ongeveer twee keer zoveel kan verdienen als in Barcelona. Naar verluidt strijkt hij jaarlijks acht tot tien miljoen euro op.

Het is de laatste dagen snel gegaan, maar de interesse van PSG bestond al langer. Volgens bovengenoemde krant had zaakwaarnemer Humphrey Nijman al weken contact met Leonardo, de technisch directeur van de Parijzenaars. In tegenstelling tot Barcelona zou PSG alle details en randvoorwaarden die bij een transfer horen snel in orde hebben geemaakt.

Het gaat nog wel even duren voordat Wijnaldum zich bij Kylian Mbappé, Neymar en co. voegt. Allereerst moet hij het EK met het Nederlands elftal spelen. Na de uitschakeling (of eventuele winst) neemt Wijnaldum drie weken vakantie. PSG wordt de vijfde club van de middenvelder, die een van de sterren van de equipe van trainer Mauricio Pochettino moet worden. Eerder speelde hij bij Feyenoord, PSV, Newcastle United en Liverpool.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen