"Ik denk echt dat we niet het beste uit Wijnaldum hebben gehaald"

26 juni 2021, 18:22   Laatste update: 27 juni 2021, 08:38

Tony Cascarino vindt het zonde dat Georginio Wijnaldum vertrekt bij Liverpool. De transfervrije middenvelder heeft inmiddels al een contract getekend bij Paris-Saint Germain. Cascarino is supporter van The Reds en is van mening dat de club te weinig uit de Nederlandse middenvelder heeft gehaald.

De voormalig Iers international en Chelsea-speler ziet Wijnaldum uitblinken tijdens het Europees kampioenschap met het Nederlands elftal, waar hij als nummer 10 een van de sterkhouders is. "Als een Liverpool-fan was ik echt teleurgesteld dat hij vertrok. Ik denk echt dat we niet het beste uit Wijnaldum hebben gehaald. Hij maakte twee doelpunten tegen Noord-Macedonië, zijn 25e voor het Nederlands elftal. In vijf jaar bij Liverpool heeft hij er zeventien gemaakt...", vertelt hij in gesprek met talkSPORT.

In Engeland speelde Wijnaldum veelal in een verdedigende rol op het middenveld. Daardoor kwam hij minder in scoringspositie dan bij Oranje. "We hebben de kans gemist bij Wijnaldum, want hij kan verder naar voren spelen. Hij was geweldig, een goede speler met een positieve energie", besluit Cascarino.

Wijnaldum is na het eindtoernooi met het Nederlands elftal te zien in Parijs. Lang werd hij gelinkt aan een overstap naar FC Barcelona, maar op het laatste moment koos hij voor een Frans avontuur. Hij tekende een driejarig contract in het Parc des Princes en gaat naar verluidt acht miljoen euro per jaar verdienen.

ACTIE: Wint Feyenoord van Sparta zondag? Dan win je €100,00 met één euro inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen