Sturridge duikt op in Spanje en hoopt op contract bij promovendus

13 juli 2021, 18:30

Daniel Sturridge hoopt in Spanje zijn loopbaan weer enigszins op de rails te krijgen. De Engelse spits gaat tijdens de voorbereiding namelijk meetrainen met RCD Mallorca. Sturridge krijgt de kans om de Spanjaarden te overtuigen en op die manier een contract te verdienen.

Mallorca laat via Twitter weten dat Sturridge tijdens de voorbereiding mee zal draaien met de club. Daarnaast heeft de promovendus een foto geplaatst waarop de aanvaller te zien is tijdens wat medische tests. De komende weken probeert de 31-jarige aanvaller een contract af te dwingen. Het zou dus zomaar kunnen dat we hem komend seizoen in La Liga kunnen zien.

Het is echter zeer de vraag hoe het met de fitheid van Sturridge staat. De spits zit namelijk sinds maart 2020 zonder club. Hij werd destijds namelijk op straat gezet door zijn Turkse werkgever Trabzonspor. Die club deed dat omdat Sturridge door de FA voor vier maanden geschorst werd vanwege het overtreden van de gokregels. Die schorsing is inmiddels alweer voorbij.

Sturridge speelde op Engelse bodem in de jeugd van Aston Villa, Coventry City en Manchester City. Bij die topclub maakte hij ook zijn debuut in het betaald voetbal. Daarna speelde 26-voudig international van Engeland ook bij Chelsea, Bolton Wanderers, Liverpool en West Bromwich Albion. Medio 2019 verliet hij Engeland voor een avontuur bij Trabzonspor.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen