Sierhuis op weg naar Heracles, Van Hecke verhuurd in Engeland

29 augustus 2021, 17:15
Sierhuis op weg naar Heracles, Van Hecke verhuurd in Engeland

Kaj Sierhuis wordt zo goed als zeker de nieuwe spits van Heracles Almelo. De aanvaller moet worden gehuurd van het Franse Stade Reims, waar hij nog tot medio 2024 onder contract staan. In Almelo moet Sierhuis voor de broodnodige doelpunten gaan zorgen voor de ploeg van trainer Frank Wormuth.

Volgens RTV Oost is de entree van Sierhuis bij Heracles een kwestie van tijd. "Het ziet er goed uit", hebben bronnen rond de aanvaller namelijk laten weten aan dat medium. Sierhuis komt dus voor een seizoen over van Reims en moet Wormuth meer mogelijkheden bieden. Heracles is het nieuwe seizoen begonnen met een puntje uit drie wedstrijden.

Sierhuis is begonnen aan zijn derde seizoen in de Ligue 1, maar is vooralsnog geen vaste waarde bij Reims. De 23-jarige rechtspoot wil aan spelen toekomen en kiest daarom voor een terugkeer naar Nederland. Eerder was hij in de Eredivisie actief bij Ajax en FC Groningen. Reims betaalde begin 2020 vier miljoen euro voor de in Athene geboren aanvaller.

Van Hecke verhuurd aan Blackburn Rovers

Jan Paul van Hecke (21) werd vorig seizoen door zijn werkgever Brighton & Hove Albion FC verhuurd aan sc Heerenveen, maar gaat dit voetbaljaar wel spelen in Engeland. De Premier League met Brighton is blijkbaar nog wat hoog gegrepen. Daarom wordt de voormalig verdediger van NAC Breda tijdens seizoen 2021/22 gestald bij Blackburn Rovers in de Championship.

Wie wint de Europa League Finale? Zet één euro in en win €100,00 als je de winnaar goed voorspelt!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen