'Topclubs willen Feyenoord-flop Amrabat, nieuwe club Donk'

23 augustus 2021, 16:45
'Topclubs willen Feyenoord-flop Amrabat, nieuwe club Donk'

Sofyan Amrabat staat er goed op in Italië. De Marokkaanse middenvelder van Fiorentina heeft zich na een sterk seizoen in de Serie A in de kijker gespeeld van twee topclubs: Napoli en Atalanta hopen de sterke middenvelder, die bij Feyenoord een matig verblijf kende, aan hun selectie toe te voegen.

Dat meldt transferexpert Gianluca Di Marzio. De 25-jarige middenvelder, die zeventien interlands voor de Marokkaanse nationale ploeg achter zijn naam heeft, speelde afgelopen seizoen 31 wedstrijden namens Fiorentina in de Serie A. Die club nam hem over van Hellas Verona, waar hij zijn loopbaan na mislukte avonturen bij Feyenoord en Club Brugge nieuw leven inblies. 

Feyenoord betaalde in 2017 miljoenen om de revelatie van FC Utrecht naar Rotterdam te halen, maar in de Kuip kon hij nauwelijks imponeren. De middenvelder mocht vooral als gelegenheidsrechtsback opdraven en vertrok na één seizoen uit Rotterdam. Sinds 2019 maakt Amrabat furore in de Italiaanse competitie.

Donk

Ryan Donk heeft een nieuwe club gevonden. De 35-jarige verdediger keert terug bij Kasimpasa, waar hij tussen 2013 en 2016 al onder contract stond. Daar speelde hij zich in de kijker van topclub Galatasaray, waar zijn contract deze zomer na vijf succesvolle jaren afliep. Volgens De Telegraaf zet Donk zijn krabbel onder een eenjarige verbintenis bij Kasimpasa, waar hij ploeggenoot wordt van Jeffrey Bruma en Nicolai Jørgensen.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen