Transferadvies voor Van de Beek: "Rare en vervelende situatie"

27 augustus 2021, 10:27

Donny van de Beek (24) kan maar het beste nog in deze transferwindow verkassen bij Manchester United. Voor het komende seizoen heeft hij onder maanger Ole Gunnar Solskjaer maar weinig uitzicht op speeltijd en dus is een (tijdelijk) vertrek de beste oplossing, stelt voormalig United-speler Dimitar Berbatov.

"Het is een rare en vervelende situatie. United heeft veertig miljoen euro betaald voor een speler die amper in de basis heeft gestaan. Dat is volstrekt onlogisch", start Berbatov zijn verhaal tegenover Betfair. De overgang van Ajax naar Manchester is dus maar een weinig succesvolle geweest. "Het is voor mij een van de meest teleurstellende transfer ooit." Daarbij geeft hij echter wel aan dat dát niet alleen de schuld is van Van de Beek.

"Hij heeft wel zeker heel veel kwaliteiten. Ik houd er niet van als clubs een speler kopen om het kopen", vervolgt de Bulgaar. "Als hij niet tevreden is, moet hij op de deur kloppen en mag hij misschien vertrekken. Zeker omdat zijn plek in de nationale ploeg van Nederland op het spel staat. Louis van Gaal is enorm van de discipline en roept alleen spelers op die veelvuldig in actie komen."

Lees ookZaakwaarnemer Van de Beek: "Niet nog zo'n seizoen als vorige"

Dat Van de Beek veel op de bank begint, alle beloftes van Solskjaer ten spijt, snapt Berbatov overigens wel. "Paul Pogba en Bruno Fernandes zijn op dit moment onmisbaar", vindt de oud-speler, die stelt dat de oud-Ajacied moet nadenken wat hij wil. "Want ook Scott McTominay, Fred en zelfs Nemanja Matic zijn hem voorbij in de pikorde van Manchester United." 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen