Flekken verwachtte oproep niet: "Geen woorden voor"

5 oktober 2021, 13:22

Mark Flekken was tot een maand geleden nog een vrij onbekende naam in Nederland, maar de doelman heeft zich inmiddels gemeld bij het Nederlands elftal. Ook nu hij daadwerkelijk op het trainingsveld staat, voelt het voor de Limburger zelf onwerkelijk.

"Het is vrij onverwacht hoe het allemaal is ontstaan", begon Flekken in gesprek met OnsOranje. "Vanaf het moment dat de bondscoach mijn naam noemde tot het moment dat ik hier sta, is alles zo snel voorbij gevlogen. Het is echt een droom die werkelijkheid wordt."

Een maand geleden hoorde de doelman van SC Freiburg de bondscoach plots zijn naam noemen tijdens een persconferentie. "Ik lag te slapen, dus heb het in eerste instantie niet meegekregen. Pas de volgende dag kreeg ik de videofragmenten binnen. Zoals ik nu sta te grijnzen, zo grijnsde ik toen ook. Ik heb er eigenlijk helemaal geen woorden voor, zo mooi is het."

Over de wedstrijden tegen Letland en Gibraltar van komende week denkt Flekken nog niet na. "Ik wil eerst gewoon eens de sfeer proeven en het team leren kennen. Al het andere moois wat er op het veld bij komt kijken, dat zien we dan wel."

Lees ook: Flekken een 'Van Gaal-keeper'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen