Slot kraakt kabinetskeuze: "Moeilijk om te begrijpen"

19 november 2021, 14:49   Bijgewerkt: 19 november 2021, 14:54

Arne Slot is het niet eens met de beslissing van het kabinet om de wedstrijden in het betaald voetbal weer achter gesloten deuren af te werken. Vanwege de nieuwe coronamaatregelen is het tot sowieso 4 december niet meer toegestaan om publiek te verwelkomen in het stadion. Toch neemt de coach het ook op voor het demissionaire kabinet.

"Het is altijd heel erg lastig om keuzes te maken", begint Slot op de persconferentie richting PEC Zwolle-thuis. "iedereen heeft er een mening over. Ik denk dat iets makkelijker geaccepteerd wordt als er logica achter zit. Nu vind ik het persoonlijk moeilijk om te begrijpen waarom de stadions leeg blijven, maar dat kan ook aan mijn eigen kennis liggen."

Lees ook: Goed nieuws voor Slot en Feyenoord: Bijlow lijkt klaar voor PEC

Slot denkt niet dat hij de enige is die het niet begrijpt. "Maar corona is een heel groot probleem waar we serieus mee om moeten gaan. Het is hartstikke lastig voor de mensen die de keuzes moeten maken. Er zullen ook mensen zijn die zeggen: er zijn belangrijkere dingen dan voetbal. Ik kan de logica van deze beslissing in ieder geval niet begrijpen. Het is voor ons vervelend, maar we zullen het moeten accepteren."

Feyenoord hervat de Eredivisie zondag met een thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle. De Rotterdammers zijn sterk aan het nieuwe seizoen begonnen en bezetten de keurige derde plaats in de Eredivisie. Bovendien heeft Feyenoord de minste verliespunten van alle clubs.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen