Slot over 'bijzonder' weerzien met AZ: "Fantastische tijd gehad"

5 november 2021, 16:45

Arne Slot werd een klein jaar geleden op straat gezet door AZ, dat niet gediend was van de geheimzinnige onderhandelingen tussen de trainer en Feyenoord. Met die club treft Slot zijn oud-werkgever nu voor het eerst.

Slot was tussen 2017 en 2019 ook al assistent-trainer bij de Alkmaarders en werkte onder andere samen met huidig AZ-hoofdcoach Pascal Jansen. "Speciaal en bijzonder is het zeker als je tegen je oude club speelt, waar je een fantastische tijd hebt gehad", begint Slot op de clubsite van Feyenoord.

Toch weet hij dat hij in Noord-Holland niet meer zo geliefd is. "Beladen is het duel ook, omdat ik er niet zo leuk ben weggegaan. De wedstrijd van zondag is dus zeker bijzonder, maar het moet niet over mij gaan. Wij moeten als Feyenoord zijnde dit blok goed af willen sluiten. Dat moeten we doen tegen een sterke tegenstander, die gelukkig ook op donderdagavond heeft gespeeld."

Lees ook: Jansen waarschuwt Slot: "Gaan op onze eigen manier spelen"

AZ won donderdag in de Conference League met 2-0 van het Roemeense CFR Cluj en is al verzekerd van Europese overwintering. Ook Feyenoord zegevierde: de Rotterdammers waren met 1-2 te sterk voor Bundesligaclub Union Berlin. Hoewel Feyenoord gezien de stand op de ranglijst favoriet is, kennen ze in De Kuip de kwaliteiten van AZ. Slot: "Onze motivatie moeten we halen uit het feit dat we de laatste drie keer van ze verloren hebben."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen